Pratite nas

Posetom ili kupovinom na ovom web sajtu prihvatate uslove kupovine koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo prilikom prodaje i isporuke.
Radno vreme

Leather Care & Repair je online prodavnica koja radi od 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. U slučaju određenih tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja, web sajt može biti određeni vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni jasnim isticanjem poruke na web sajtu.

Obrada narudžbine i način plaćanja

Plaćanje je moguće pouzećem, pri čemu se vrednost robe plaća poštaru prilikom isporuke robe, ukoliko za određene artikle nije drugačije navedeno.

Prodavac preko administrativnog dela web sajta pregleda nove narudžbine sa informacijama o naručiocu, mestu isporuke i naručenim proizvodima.

Nakon prijema porudžbine i kontakta sa kupcem u cilju provere ispravnosti informacija unetih u porudžbini (ukoliko je potrebno), prodavac organizuje isporuku paketa, pakuje naručene proizvode i šalje ih na naznačenu adresu isporuke.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su krajnje cene, vidljivo istaknute i bez uračunate cene za isporuku, sem u slučaju kada to nije posebno naglašeno. Obavezujemo se da ćemo prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda na tržištu promenila nakon kreiranja narudžbenice. Takođe zadržavamo pravo da otkažemo narudžbenicu uz slanje email obaveštenja kupcu ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na našem web sajtu.

Troškovi i način isporuke

Cena isporuke nije uračunata u cenu, i zavisi od uslova isporuke, kao i cenovnika kurirskih službi.

Isporuka se vrši kurirskom službom na adresu. Kako bi isporuka bila uspešna, prodavac će kurirskoj službi dostaviti ime, prezime i kontakt telefon kupca.

U slučaju da je naručeni proizvod na stanju, rok isporuke je 2-5 radnih dana od trenutka kada isporučilac evidentira narudžbinu pristiglu putem web sajta. U slučaju kada naručeni proizvod trenutno nije na stanju, kupac će biti obavešten o roku isporuke.

Napomena: Isporuke kupljenih proizvoda se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.

Saglasnost i promene uslova kupovine

Leather Care & Repair zadržava pravo da može menjati ove uslove kupovine bez prethodnog obaveštavanja svojih kupaca. Svaki kupac prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove kupovine.

Više detalja o uslovima kupovine i korišćenja web sajta, kao i informacije o servisu, pravu na reklamacije i ostalo, možete videti na stranicama Uslovi korišćenja i Politika privatnosti.

Scroll